Hög på ord

Efter fyra dagar i skrivarbubblan kan jag bara konstatera att jag för första gången i mitt liv är hög. Hög på ord och hög på upplevelser.

Att tillsammans med 15 författarkollegor lära, skapa, berätta och utveckla berättelser och manus har varit en omvälvande upplevelse.
Våra två ytterst erfarna, extremt kompetenta och med hjärtat coachande kursledare, Ann Ljungberg och Ulrika Jannert Kallenberg, har lockat fram sidor, texter och resultat hos oss alla som man bara kunde fantisera om.
Att få en skrivuppgift där man på 10-20 minuter skall skriva en scen som får övriga (inklusive kursledningen) att skratta, gråta, längta… och där sitter sedan alla med dessa känslor vid redovisningen är en upplevelse som inte kan beskrivas på annat sätt än att man blir hög!
Ordens makt över människan är obeskrivlig.
Jag är så glad och tacksam över mina nya kollegor i författarbranschen
Jag är så peppad av er alla inkl. kursledning att fortsätta arbetet med mitt eget manus
Jag ser fram mot mitt eget samt ytterligare 15 release-partyn

… och jag är tacksam att jag inte åkte dit för drograttfylla på vägen hem, för nog var och är jag hög allt…

 

1 kommentar på “Hög på ord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.