Om mig

_61a6549

Bokkonsult Gärd Fors

Berättelser har alltid varit viktiga för mig.
Det började med att jag, innan det skrivna ordet fick ta över, berättade påhittade och mycket fantasifulla berättelser för alla som ville lyssna.
Sedan blev det att läsa, läsa och skriva, skriva.

Tidigare har det mest handlat om att skriva handböcker, lathundar, utlåtanden och facklitteratur som sedan följdes av reportage, artiklar och debattinlägg.

Nu handlar allt om att hjälpa andra att skriva, att skriva ner andras berättelser samt eget skönlitterärt författande i rollen som lektör, spökskrivare och författare.
Kan livet fyllas med något bättre än tankar, erfarenheter, fantasier, berättelser, känslor och ord?

Nu är det ju svårt att helt släppa det jag arbetat med i hela mitt yrkesliv – eget och andras företagande.
När det är dags för dig att starta ett företag finns jag där som din författarföretagskonsult.
Tillsammans anpassar vi ditt företag, din administration och din företagsutveckling.
Du får hjälp och stöd innan, under och efter din företagsstart på ett enkelt och personligt sätt med allt eller de delar du behöver.
Denna tjänst är utvecklad och anpassad för författare, skribenter, agenter, föreläsare, utbildare och övriga inom den litterära världen.

Även arbete med utbildningar och föreläsningar har varit en del av mitt yrkesliv sedan åttiotalet och jag fortsätter arbeta med detta.

Min specialitet är livet
Min specialitet som lektör, spökskrivare och manusutvecklare är alla texter som handlar om livets skiftningar och som bygger på verkliga händelser.

Genre som lektör, manusutvecklare och spökskrivare för författare:
Självbiografi, verklighetsbaserade romaner, feel good, relationer, deckare

Genre som lektör, manusutvecklare och spökskrivare för företag:
Facklitteratur som managementlitteratur, företagsutveckling, handböcker, självhjälpsböcker, artiklar, memoarer, föreläsningar

Personligt:
Jag bor tillsammans med min man/kock/smyckedesigner Janne och vår busiga/keliga/smarta schäfertik Ricki i ett hus i Björkeryd utanför Karlskrona. Tillsammans driver vi företaget Bok o Mat i Blekinge där även SverigeJuvelen ingår.
Även om jag finns i Karlskrona kan självklart du befinna dig var som helst – vi samarbetar lika bra ändå!