Hög tid att sammanfatta 2016

Året går mot sitt slut och här sitter jag och minns tillbaka på alla dessa härliga milstolpar i livet!
När våren gick mot sommar fick jag ett barnbarn till – underbara Zindra som storasyster Millea och kusinen Felicia längtat så efter.
Nästan samtidigt påbörjade jag min nya yrkesutbildning på ålderns höst till Diplomerad Lektör.
Det var med viss vånda jag påbörjade en yrkesutbildning vid åldern 60 plus men hjärncellerna visade sig finnas kvar och fungera… Sommaren och hösten fortlöpte i studiernas tecken och under tiden blev det allt tydligare för mig och gubben att det var dags att gå från stort till behagligt och greppbart vad gällde vårt boende.
Vi har fått våra ”hintar” då gubbens diabetes ställt till det med fötter, ben och åtföljande amputationer och gipsningar.
Allt detta utmynnade i att gå från stort, opersonligt, vackert till litet, personligt, mysigt – i Blekinge!
Nej – vi är inte klara i vårt nya boende än men vi myser, trivs, njuter och gör det vi känner för!

Då jag inte känner mig färdig med yrkesliv och företagande än så lanseras ”Min Kurs.nu – Ditt studieförbund på nätet” i mitten av januari 2017 – en flygande start in i det nya året! Vill du vara med och dela med dig av din kunskap/kompetens så är det bara att du hör av dig! Vi behöver dig på samma sätt som du behöver oss…

Nåväl – det här blev kanske rörigt men det jag vill säga är att:
* Livet är härligt
* Livet är här och nu
* Livet rullar på vare sig du vill eller inte
– livet fortsätter 2017.
Gott Nytt År alla kära vänner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.